SANKOFAI / DITT ARBEIDSROM
Bare det nettleseren trenger.
SankofAI bruker nødvendig innloggingslagring og husker ditt valg av lys eller mørk visning.
Innlogging
Informasjonskapsler er små verdier nettleseren oppbevarer og sender tilbake til nettstedet. Når du bruker innloggingen, benytter SankofAI disse for å beskytte kontotilgangen:
| Navn | Formål | Varighet |
|---|---|---|
__Host-sankofai_session | Holder deg innlogget og knytter forespørsler til riktig konto. | Høyst sju dager. Sesjonen blir ubrukelig etter 24 timer uten aktivitet og kan avsluttes ved utlogging. |
__Host-sankofai_flow | Knytter en Vipps-innlogging til nettleseren som startet den. | Høyst ti minutter; fjernes når innloggingssvaret behandles. |
Dette er førstepartskapsler for nødvendig innlogging, med sikkerhetsinnstillinger som begrenser tilgang fra nettsideskript og krever HTTPS. Kundestart er foreløpig ikke åpnet. Vipps kan bruke egen lagring når du går til deres innlogging; det er beskrevet i deres personverninformasjon.
Valg av lys eller mørk visning
Når du endrer visning, lagres sankofai-theme i nettleserens localStorage. Den inneholder «light» eller «dark», ikke samtaletekst eller en kontoidentifikator. Valget har ingen automatisk utløpsdato og blir liggende til du endrer det eller sletter nettstedets data i nettleseren.
Utkast, vedlegg og opptak
Utkast, samtalen som vises og vedleggenes midlertidige tilgangsnøkkel oppbevares i fanens arbeidsminne. De lagres ikke av appen i localStorage eller IndexedDB. Lydopptak kan oppbevares i fanens minne mens du arbeider med dem; tale-til-tekst er ikke aktivert. Lukk opptaket for å avslutte mikrofontilgang.
Arbeidsminne er forskjellig fra serverlagring. En vanlig samtale kan være lagret i det krypterte arkivet selv om fanen lukkes. Personverninformasjonen forklarer dette og filenes utløp.
Ingen annonseringssporing
Vi har ikke lagt inn tredjeparts analyse- eller annonseringsverktøy som sporer deg på de offentlige sidene. Tekniske tilgangslogger på serveren er en egen behandling; de er beskrevet under personvern.
Du styrer nettleseren
Du kan slette eller blokkere nettstedets lagring i nettleserinnstillingene. Sletting av innloggingskapsler logger deg ut; blokkering kan hindre innlogging. De offentlige sidene kan leses uten å logge inn. Å slette nettleserdata sletter ikke automatisk konto eller serverlagret historikk. Kontakt kontakt@fausk.no ved spørsmål.